IZNENAĐENJE ZVEZDE: Besplatan ulaz za decu do 14 godina na meč protiv Mladosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 10:23

IZNENAĐENJE ZVEZDE: Besplatan ulaz za decu do 14 godina na meč protiv Mladosti

Utakmica se igra danas od 16 časova.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će sva deca mlađa od 14 godina moći besplatno na utakmicu 18. kola Superlige Srbije protiv lučanske Mladosti, koja je na programu danas od 16 časova.

 - FK Crvena zvezda ima veliko zadovoljstvo da i predstojećeg vikenda otvori kapije na istočnoj strani "Marakane" za najmlađe navijače starosti do 14 godina, koji će ponovo potpuno besplatno moći da uživaju u bravurama naših >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvotimaca na superligaškom meču protiv Mladosti iz Lučana u subotu, 9. decembra od 16 časova - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

Dodaje se da će svi ulazi na istočnoj strani najvećeg srpskog fudbalskog objekta biti širom otvoreni za dečake i devojčice starosti do 14 godina i ističe da mališani moraju da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Mladosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.