IZNENAĐENJE NA STARTU ABA LIGE: Cibona slavila u Baru, blistao mladi Prkačin (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 20:10

IZNENAĐENJE NA STARTU ABA LIGE: Cibona slavila u Baru, blistao mladi Prkačin (VIDEO)

Hladan tuš u Topolici.

Košarkaši Cibone savladali su Mornar na gostovanju u premijernom meču prvog kola ABA lige rezultatom 87:77 (28:16, 23:16, 16:27, 20:18).

Vukovi su briljirali od samog starta susreta u dvorani Topolica, ubacili su Mornaru čak 28 poena u prvoj deonici. Već tada je slutilo da hrvatski velikan može stići do iznenađenja. Do kraja prvog poluvremena gledali smo aposlutnu dominaciju kluba iz Zagreba.

Steal ➡️ run ➡️ dunk! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Amar Gegić!@MornarBar | @kk_cibona #ABALiga pic.twitter.com/o7fHAzRmIH

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) September 24, 2021

Barani su se "probudili" u nastavku utakmice, međutim, puleni Vladimira Jovanovića su održavali svoju prednost i tako stigli do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je supertalentovani Prkačin sa 24 poena. Novajlija Rivers je ubacio 18 uz 5 blokada, Gegić je dodao 17.

U ekipi Mornara prednjačili su Jeremić i Mihailović. Pomenuti tandem je upisao 36 poena, obojica po 18.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.