IZNENAĐENJE NA JUGU ITALIJE: Minimalac Empolija protiv Napolija

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 16:07

IZNENAĐENJE NA JUGU ITALIJE: Minimalac Empolija protiv Napolija

Jedini gol postignut u sudijskoj nadoknadi.

Fudbaleri Empolija napravili su iznenađenje i pobedili kao gosti šampiona Italije Napoli rezultatom 1:0 u meču 12. kola Serije A.

Iako je domaćin imao inicijativu tokom celog meča nije stigao do gola, a kazna za neiskorišćene prilike stigla je u 90+1. minutu kad je rezervista Viktor Kovalenko postigao gol za veliku pobedu Empolija. Ukrajinski vezista nijednom ove sezone nije bio u startnoj postavi Empolija, samo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri puta ulazio sa klupe, i ovo mu je prvenac u dresu kluba sa stadiona Karlo Kastelani.

Poraz od Empolija dodatno će pojačati pritisak na trenera ekipe Rudija Garsiju. Francuz je prema pisanju medija veoma blizu otkaza, a lako bi moglo da se desi da mu je meč protiv Empolija bio poslednji na klupi branioca titule u Italiji. Napoli je ostao na četvrtom mestu sa čak osam bodova manje od lidera Intera, koji ima i meč manje. Empoli je zahvaljujući trećoj pobedi u sezoni izašao iz zone ispadanja i sad je 17. sa 12 bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.