IZNENAĐENJE: Luka Jović funkcioner u Republici Srpskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 13:28

IZNENAĐENJE: Luka Jović funkcioner u Republici Srpskoj

Presudilo prijateljstvo.

Srpski fudbaler Luka Jović, član slavnog Real Madrida, postao je ujedno i funkcioner Zvijezde 09 i biće zadužen za sportska pitanja u ekipi koja igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Kako se navodi u saopštenju, Jović je sa sadašnjim rukovodstvom kluba iz rodne Bijeljine podelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo i od njega napravile konkurentnog rivala na terenima širom biH.

- Prijateljstvo sa osnivačem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i predsednikom kluba Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želeo bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača - izjavio je Jović.

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mestu na tabeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.