IZNENAĐENJE: Ilija Đoković potpisao za evropskog velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 16:38

IZNENAĐENJE: Ilija Đoković potpisao za evropskog velikana

Dobio je jedngodišni ugovor.

Posle mnogo godina, u Splitu će ponovo zaigrati igrač iz Srbije pošto je plejmejker Ilija Đoković potpisao danas jednogodišnji ugovor sa istoimenom ekipom, saopštio je hrvatski ABA ligaš.

Đoković je povremeni reprezentativac Srbije, igrao je za Jagodinu, Borac iz Čačka, a prošlu sezonu proveo je u FMP-u iz Železnika.

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

 - Srećan sam i ponosan što ću nositi dres kluba koji je u svojoj istoriji tri puta bio prvak Evrope, veselim se igranju i treniranju na Gripama, u dvorani u kojoj su stvoreni velikani poput Tonija Kukoča i Dina Rađe. Verujem da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona, a ja ću sa moje strane dati svoj puni doprinos ekipi da bude što bolja i da ostvarimo kvalitetan rezultat - rekao je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.