IZNENAĐENJE ILI NE? Kladionice objavile kvote za osvajanje TITULE nakon derbija, mnoge je ovo ŠOKIRALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 19:38

IZNENAĐENJE ILI NE? Kladionice objavile kvote za osvajanje TITULE nakon derbija, mnoge je ovo ŠOKIRALO

Lider ipak nije favorit.

Večiti derbi koji je odigran u subotu između Crvene zvezde i Partizana završen je nerešno (2:2), te su tako crno-beli zadržali lidersku poziciju na tabeli.

Bukmejkeri su nekoliko dana posle večitog derbija objavili kvote kada je u pitanju trka za šampiona Srbije. Trenutno stanje na tabeli je takvo da Partizan ima 60 bodova, dok Crvena zvezda ima 59. Do kraja ligaškog dela prvenstva preostalo je još po šest utakmica za oba tima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Partizan će se sastati sa ekipama Napretka kod kuće, potom Mladosti u Lučanima, Spartaka u Humskoj, Voždovca na gostujućem terenu, Novog Pazara u Beogradu i za kraj Čukaričkog na Banovom brdu.

Sa druge strane, Crvena zvezda će do kraja prvenstva zaigrati u Nišu protiv Radničkog, potom Radničkog 1923 kod kuće, Javora u Ivanjici, IMT-a na Marakani, Radnika u Surdulici i za kraj sa Železničarom iz Pančeva u Beogradu.

Sve to može da ima veliki uticaj, jer podsetimo, ko bude završio kao prvi na tabeli, imaće i prednost domaćeg terena u eventualnom plej-ofu, a to može da bude veliki plus.

Uprkos tome što Partizan ima prednost od jednog boda, kladionice više šansi daju Crvenoj zvezdi. Kvota na to da će crveno-beli osvojiti titulu iznosi svega 1,50 što je oko 66% šanse da će crveno-beli na kraju doći do pehara šampiona Srbije.

Sa druge strane, kvota na Partizan iznosi 2,40 i to je oko 34% šanse da će se crno-beli okititi titulom. Kvota na TSC je ogromnih 2000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.