IZNENADA MU PRIŠLE DVE BAKE: Novak jednoj ispunio veliku želju na licu mesta, a onda JOŠ LEPŠA reakcija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 20:09

IZNENADA MU PRIŠLE DVE BAKE: Novak jednoj ispunio veliku želju na licu mesta, a onda JOŠ LEPŠA reakcija (VIDEO)

Džentlmenski.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković treći put je posetio Visoko i tzv. bosanske piramide.

On je u izjavi za medije rekao kako se nada da će mu lepa energija značiti u nastavku sezone koji ga čeka.

- Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove dobre energije moći da beležim dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo na Rolan Garosu koji mi je najbitniji - rekao je Đoković.

Ondašnje novinare je zanimalo da li bi Srbin mogao uskoro tamo da kupi vikendicu.

- Sada sam rado čest gost ovde i trudim se da širim dobru reč i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovde se rado vraćam sa širokim osmehom - dodao je on.

Sevilja je u poslednjih osam kola ispustila samo dva boda i sada je legitimni kandidat za titulu. Bilbao je sapleo Atletiko Madrid nedavno, ali je ipak klasična domaćinska ekipa, a kec mami sa kvotom 1,62. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Sevilja – Atletik Bilbao.

Nole je posetio bosanske piramide, a kada se vratio na početni plato, video je da se okupio veliki broj posetilaca.

Simpatičan je bio susret Đokovića sa jednom bakom koja je poželela da ga zagrli i poljubi. Novak nije mogao da je odbije, a onda mu je prišla još jedna žena i upitala ga da se tucaju jajima. Nije odbio ni nju. Novak je izgubio i džentlmenski se nasmejao, potom i fotografisao sa obožavateljima.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.