Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBIO ŽIVCE: Teo nasrnuo na sudiju! (VIDEO)

Miloš Teodosić važi za mirnog i psihički stabilnog košarkaša, koji ne pravi tako često tehničke i nesportske lične greške, a ponašanje je uvek imao za primer. Zato i čudi način na koji je postupio u samoj završnici meča protiv Fenerbahčea koji je CSKA izgubio sa 81:75.

Ovoj situaciji je prethodila uhvaćena lopta Nemanje Bjelice i faul nad njim, nakon čega je srpski krilni centar sa linije penala prelomio meč u korist turskog tima.


hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Teodosić poludeo, Obradović ga smirivao (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015, 15:34

Pogledajte trenutak kada je Miloš Teodosić izgubio živce i krenuo na Luiđija Lamoniku, zbog čega ga je u svlačionici smirivao trener Fenerbahčea...Foto: YouTube printscreen..Miloš Teodosić izgubio je živce u napetoj završnici velikog derbija Evrolige, koji je okončan porazom CSKA u Moskvi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.