IZGUBIO SAM BEBU, A I BRATA NA NEKOLIKO MINUTA U tom trenutku su svi gledali Gudelja, sad izbacio sve iz sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 16:01

"IZGUBIO SAM BEBU, A I BRATA NA NEKOLIKO MINUTA" U tom trenutku su svi gledali Gudelja, sad izbacio sve iz sebe

Vrlo potresno.

Fudbaler Sevilje Nemanja Gudelje rekao je da nikada neće zaboraviti osećaj kada je osvojio Ligu Evrope.

Sevilja je u finalu Lige Evrope koje se igralo u Budimpešti bila bolja od Rome.

Gudelj je i nedavno produžio ugovor sa timom iz Andaluzije do 2026. godine.

- Razgovarao sam sa predsednikom, potpredsednikom i s Monćijem – sve je išlo prilično lako i brzo. Tokom sezone smo imali važnijih stvari i zato to nismo ranije rešili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali obe strane su želele da nastave, samo smo rešili detalje kad se završila sezona - kaže srpski reprezentativac.

Sevilja je posle boljeg izvođenja penala došla do novog trofeja u Ligi Evrope, čime je ubedljivo najtrofejniji tim u ovom takmičenju.

- Jedinstven osećaj. Nisam momak koji lako zaplače, ali kada je Montijel dao poslednji penal, osetio sam sve što smo prošli tokom sezone, ljutnju što ne pobeđujemo… Bilo je veoma emotivno i za mene – izgubio sam bebu, a i brata na nekoliko minuta… To su stvari koje te izjedu iznutra, a onda sve izađe na površinu. Pet-deset minuta su mi suze same tekle. Neću to nikada zaboraviti - rekao je Gudelj u intervjuu za Marku.

Gudelj je u Sevilju stigao u leto 2019. godine. Za četiri sezone, za Sevilju je odigrao 163 utakmice i dva puta je osvajao Ligu Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.