IZGLEDA SABLASNO: Srušen Barsin stadion Kamp Nou

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 14:48

IZGLEDA SABLASNO: Srušen Barsin stadion "Kamp Nou"

Skoro 1,5 milijardi evra će biti uloženo.

Kada se pomisli na Brselonu dva objekta prvo padnu na pamet - Sagrada Familija i Kamp Nou. Stadion FK Barselona kreće da se rekonstruiše i narednu godinu Katalonci će igarti na stadionu "Olimpiko" koji je napravljen zbog Olimpijskih igara koje su održane 1992. godine.

Fudbalski klub Barselona obezbedio je 1,45 milijardi evra od više investitora za početak renoviranja stadiona "Kamp Nou".

Kapacitet sedećih mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na najvećem evropskom stadionu se povećeva sa 99.300 na 105.000 mesta.

The demolition of the Spotify Camp Nou continues 🥺 pic.twitter.com/pToy1edHe9

— ESPN FC (@ESPNFC) July 11, 2023

Barselona je prethodne godine osvojila La ligu i sada će pokuati da uzme i Lgu šampiona. A što se tiče stadiona sada kada je počelo rušenje izgleda u najmanju ruku sablasno.


"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.