Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGLEDA DA JE ZAVRŠENO: Konačno jedna poruka Leonarda koja će se dopasti Grobarima! (FOTO)

Leonardo da Silva Souza je na lekarskim pregledima, izgleda da sve dolazi ponovo u normalu.

Fudbalskim kuloarima danas kruže priče da je Leonardo čekirao kartu za Beograd, te da će zadužiti opremu i naći se sa ekipom koja će odraditi drugi deo priprema u Sloveniji, u Moravskim Toplicama.
To je, izgleda, novom slikom na svom Instagram profilu poručio i sam Brazilac, koji obavlja lekarske preglede za sledeću sezonu.
Brigom o zdravlju sa Bogom možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da se suočimo sa svim preprekama i povećamo svoju veru. Verujem da će se sve srediti – napisao je Leonardo i iako ostao nedorečen, sudeći po komentarima, obradovao je navijače ‘parnog valjka’.
Samo još da sleti u Beograd, pa da svim pristalicama crno-belih definitivno lakne.
 
A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Jun 20, 2017 at 4:58am PDT


The post IZGLEDA DA JE ZAVRŠENO: Konačno jedna poruka Leonarda koja će se dopasti Grobarima! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grobari, odahnite: Stiže Leonardo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017

Brazilac se u petak priključuje saigračima pred put u Sloveniju..Grobari, odahnite! Najbolji igrač Partizana u prošloj sezoni, Brazilac Leonardo, vrlo brzo će se priključiti saigračima. On bi trebalo da doputuje u Beograd u petak, a zatim sa ekipom Miroslava Đukića odradi završni deo priprema...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.