IZGLEDA DA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ: Evo gde Mirotić nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 11:54

IZGLEDA DA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ: Evo gde Mirotić nastavlja karijeru

Saga koja traje mesec dana.

Španski košarkaš Nikola Mirotić dobio je ponudu milanske Olimpije i po svemu sudeći tamo će nastaviti karijeru - prenosi Eurohoops.

Saga koja traje od početka letnjeg prelaznog roka će biti završena.

Tim iz grada mode je ponudio bivšem igraču Barselone ugovor na dve plus jednu godinu, a visina primanja će biti 2.5 miliona po sezoni.

Nikola Mirotic is reportedly in talks with Olimpia Milan for a 2+1 deal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🇮🇹

After four years in Barcelona, the next chapter for the 32-year-old EuroLeague superstar could finally be in Italy:https://t.co/jdbb1egRC9

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) July 28, 2023

Dogovor još uvek nije postignut, ali su Milanezi u pol poziciji, dok je zainteresovan i Real Madrid, kao i nekoliko timova iz NBA lige.

Da podsetimo, Mirotić je bio pred dolaskom u beogradski Partizan, ali se odlučio da ne dođe u Beograd. Takođe je i Crvena zvezda želela da vidi krilnog centra u svom timu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, supruga Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.