IZGLEDA DA HARI KEJN NIKADA NEĆE UZETI TROFEJ: Bajern u nedelju može da ode na MINUS 10

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 00:05

IZGLEDA DA HARI KEJN NIKADA NEĆE UZETI TROFEJ: Bajern u nedelju može da ode na MINUS 10

Bavarci su daleko od titule.

Neverovatna pobeda u prošlom kolu nad Lajpcigom, nije značila ništa za Bajern jer su Bavarci u 24. kolu osvojili samo bod na gostovanju u Frajburgu - 2:2.

Bavarci gubili, pa vodili 2:1, ali za dva boda ih je zakinuo Lukas Heler iz voleja u 87. minutu.

Bajer tako ima šansu da u nedelju, ako savlada Keln u gostima, ode na dvocifrenu razliku - imao bi plus 10 u slučaju da pobedi.

Tim Tomasa Tuhela je gubio na "Evropa-park" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stadionu od 12. minuta kada je sa 25 metara Manuela Nojera matirao Kristijan Ginter. Ipak, rano su stigli do izjednačenja - majstorski je pogodio Matis Tel u 35.

Bajern je imao dovoljno vremena da dođe do trijumfa, izgledalo je i da će to uspeti kada je Džamal Musijala u 75. doneo preokret, ali ove sezone velikan nije u stanju da sačuva prednost.

Tako je na jeftin način izgubio dva boda. Igrao se 87. minut kada je Frajburg izveo naizgled bezopasan aut, a Lukas Heler dočekao loptu i fantastičnim volejom zatresao mrežu za konačnih 2:2.

Izgleda kao da Hari Kejn nikada neće osvojiti trofej. Ove sezone vrlo teško, makar u Bundesligi, možda je Liga šampiona mesto za vađenje. Teško, ali verovatnije nego domači trofej.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.