IZDOMINIRALA - BOLI KOLIKO JE S*KSI: Evropa bruji o Sergeju, a Natalija u bikiniju SRUŠILA Insta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 17:05

IZDOMINIRALA - BOLI KOLIKO JE S*KSI: Evropa bruji o Sergeju, a Natalija u bikiniju SRUŠILA Insta (FOTO)

Izabranica reprezentativca Srbije napravila pravu pometnju.

Gotovo po pravilu, svaki prelazni rok ista priča. Mediji širom sveta se bave nagađanjima čiji će dres posle Lacija zadužiti Sergej Milinković-Savić. Reprezentativac Srbije je iz godine u godinu na listi želja mnogih fudbalskih velikana, ali bez obzira na sve i dalje je u Rimu. I dok se priča o eventualnom Sergejevom odlasku iz Lacija, njegova dugogodišnja izabranica Natalija letnjim slikama pravi pometnju na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenim mrežama.

Sergejeva atraktivna izabranica gotovo svakodnevno pratioce na Instagramu obraduje po kojom slikom koja za kratko vreme prikupi veliki broj lajkova. S obzirom na to da Natalija važi za jednu od najzgodnijih devojaka fudbalera, koji god kupaći ili odevnu kombinaciju da izabere jasno je da joj sve savršeno pristaje.

Popularna egzotična destinacija, peščana plaža sa kristalno čistom vodom i prezgodna devojka u mini bikiniju, dobitna su kombinacija za Natalijinu dominaciju na Instagramu.

A post shared by @natalija_ilic_ on Aug 17, 2020 at 4:36am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.