IZBEĆI ĆE GROBARE U ARENI! Jabusele ne dolazi u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 10:27

IZBEĆI ĆE GROBARE U ARENI! Jabusele ne dolazi u Beograd

Nema dileme oko toga da će biti kažnjen neigranjem.

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu rezultatom 95:80 i tako poveli sa 2:0 u četvrtfinalu Evrolige, ali meč je prekinut minut i 40 sekundi pre kraja.

Tada je na terenu nastala opšta tuča, koju je započeo Serhio Ljulj nesportskim faulom nad Kevinom Panterom.

Kada je krenuo haos na parketu, košarkaš madridskog kluba Geršon Jabusele je divljačkim zahvatom oborio Egzuma, koji je povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skočni zglob leve noge, a zaradio je posekotinu na ramenu.

Sada, ono što mnoge zanima, jeste to kolike će kazne dobiti košarkaši Reala i Partizana. Disciplinski sudija Evrolige će tokom današnjeg dana doneti konačnu odluku, a gotovo je izvesno da u prestonicu Srbije narednog utorka neće doći Geršon Jabusele, čovek koji je naneo povredu Egzumu.

Bez ikakve dileme zaslužuje drakonsku kaznu, a koliku će zapravo dobiti ostaje nam da vidimo, međutim izvesno je da će propustiti meč u Beogradu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.