IZAŠLA NOVA FIFA RANG LISTA: Orlovi pali za dve pozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 12:11

IZAŠLA NOVA FIFA RANG LISTA: Orlovi pali za dve pozicije

Srbija zadržala isti broj bodova.

Nova rang lista Međunarodne fudbalske federacije nije donela promene u vrhu, pošto na prva tri mesta nije bilo roklada. Belgja je i dalje prva na listi kao i na prethodnoj, a Crveni đavoli su zadržali i isti broj bodova 1825,45. Brazil je na drugom mestu, dok je treća Francuska.

Jedina promena u prvih deset reprezentacija dogodila se na četvrtoj poziciji sa koje je Argentina pomerila Engelsku koja je sada pets. Šesti su Italijani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred Španije, Portugala, Danske i Holandije.

Reprezentacija Srbije zadržala je isti broj bodova kao i na prethodnoj listi. Orlovi imaju 1547,38 bodova, ali je ovog puta to značilo pad od ve pozicije, pa je Srbija sada 25. selekcija sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.