IZAŠLA JE NOVA FIFA RANG LISTA: Srbija i dalje na 25. mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 12:36

IZAŠLA JE NOVA FIFA RANG LISTA: Srbija i dalje na 25. mestu

Argentinci čuvaju tron.

Reprezentacija Srbije i dalje zauzima 25. mesto na svetskoj rang listi, saopštila je Svetska fudbalska federacija (FIFA) na zvaničnom sajtu.

Srbija je posle junskih mečeva kvalifikacija za EURO 2024 bila 25, a pošto posle toga nije igrala utakmice, ostala je na istoj poziciji na kojoj je i bila.

Na vrhu rang liste je i dalje svetski prvak Argentina, slede Francuska, Brazil, Engleska i Belgija. Šesta je Hrvatska, sedma Holandija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osma Italija, deveti Portugal, a na desetom mestu je Španija.

Skok na listi napravio je Meksiko, koji je nedavno osvojio Gold Kup, prvenstvo Centralne i Severne Amerike.

Meksikanci su sad dvanaesti, jedno mesto ispod večitog rivala, Sjedinjenih Američkih Država, koji je neočekivano eliminisan od Paname u polufinalu Gold Kupa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.