IZAŠLA JE NOVA FIFA RANG LISTA: Napredovali Piksijevi Orlovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 13:10

IZAŠLA JE NOVA FIFA RANG LISTA: Napredovali Piksijevi Orlovi

Bez promena u vrhu.

Fudbalska reprezentacija Srbije na najnovijoj FIFA rang listi zauzima 28. mesto sa 1.515.97 bodova Naši najbolji fudbaleri su napredovali jednu poziciju, pošto je na prethodnoj listi, koja je objavljena 12. avgusta, Srbija bila 29 sa 1.507 bodova.

Podsećanja radi pre nekoliko nedelja Srbija je u kvalifikacija az Svetsko prvestvo pobedila Luksemburg sa 4:1 i odigrala 1:1 sa Irskom.

I naši rivali na putu do SP u Kataru, selekcija Portugala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napredovala je za jednu poziciju i sada se nalazi ispred Španije na sedmom mestu.

Sudar dva najveća favorita za prvo mesto u grupi. Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,15 pošto kod kuće nije izgubila još od Bajerna. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,31. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Crvena zvezda – Braga.

Republika Irska zauzima 50. mesto, Luksemburg 94. a Azerbejdžan je 117. selekcija na FIFA listi.

Prva na FIFA listi najboljih reprezntacija je Belgija, a potom slede Brazil, Engleska, Francuska, Italija, Argentina, Portugal, Španija, Meksiko i Danska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OČEKUJE SE NOVI ‘SKOK’: Uspon naše reprezentacije – ‘orlovi’ napredovali na FIFA rang-listi!

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2021

Reprezentacija Srbije napredovala je za jedno mesto na FIFA rang listi i sada se nalazi na 28. mestu sa 1.516 bodova. Orlovi su u odnosu na prethodni presek napredovali za jedno mesto, Srbija je tada sa 1.507 bodova zauzimala 29. mesto. Sada, ispred nas se nalaze Ukrajina i Japan sa 1.520 bodova. I naši...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.