IZA SEBE JE OSTAVIO ĆERKU: Poznati fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 16:29

IZA SEBE JE OSTAVIO ĆERKU: Poznati fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tragična vest.

Brazilski fudbaler Adriano Bololo, zvezda njihovog "X1" fudbala, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 25. godini, prenose britanski mediji.

Bololo je bio jedna od najvećih zvezda u sportu koji najviše liči futsalu, a sa svojoj ekipom Labobe je došao do četvrte uzastopne pobede 28. novembra, kada je odlučio da sa prijatlejima Raulom Ksavijerom, Kajom, Žoao Paulom i Da Luom ode u Mosoro kako bi gledao drugi meč.

tragedija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastala u Fortalezi kada su se vraćali.

Jedan od prijatelja, Paulo, vozio je automobil brzinom od oko 129 kilometara na čas, što je duplo više od ograničenja.

Takođe, dok je vozio, on se i snimao za TikTok tkao što je puštao volan i igrao, posle čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario je u znak pored puta.

Bololo je preminuo na licu mesta, Paulo i De Lua su otpušteni iz bolnice, dok još nije poznato zdravstveno stanje Raula i Kaja. Adriano Bololo je bio i deo reprezentacije, dok je iza sebe ostavio ćerku.

O jogador Adriano Bololô, ícone nas modalidades X1 e Fut7, morreu em um acidente de carro na madrugada desta quinta-feira , em uma estrada na cidade de Aracati, no Ceará. Um vídeo publicado por outros jogadores que também estavam no carro mostram o veículo trafegando a 129km/h. pic.twitter.com/gxhDdG5KQ5

— Não Foi Acidente (@OficialNFA) December 1, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.