IZA NAS JE TEŠKA NEDELJA: Hari Kejn ne može da veruje šta se Bajernu desilo u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 13:13

IZA NAS JE TEŠKA NEDELJA: Hari Kejn ne može da veruje šta se Bajernu desilo u Rimu

Engleski napadač utučen.

Fudbaler Bajerna Hari Kejn izjavio je da je klubu iz Minhena nedostajalo samopouzdanja na prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Lacija, prenose nemački mediji.

Bajern je u Rimu poražen od Lacija 1:0, a šampion Nemačke je meč završio sa 10 igrača, pošto je u 67. minutu isključen Dajo Upamekano.

- Iza nas je zaista teška nedelja. Počeli smo dobro protiv Lacija. U prvom poluvremenu smo imali i neke velike šanse. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U ovakvim mečevima to su veliki momenti i nismo uspeli da ih iskoristimo. Drugo poluvreme je jednostavno bilo potpuno razočaravajuće - rekao je Kejn.

Revanš meč biće odigran petog marta u Minhenu.

- Moramo da igramo sa više energije, nedostajalo nam je samopouzdanja, previše lopti smo prelako predali rivalu i kazna je stigla. Naravno, kad smo ostali sa deset igrača na terenu, bilo je preteško. Sada moramo da se okrenemo sebi i sami nađemo odgovore - dodao je napadač Bajerna.

Kejn je ove sezone odigrao 29 mečeva za Bajern u svim takmičenjima i postigao je 28 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.