IZ VOŠE PORUČUJU: Mentalna priprema ključna za bolje rezultate

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:08

IZ VOŠE PORUČUJU: Mentalna priprema ključna za bolje rezultate

Duel sa Spartakom je na programu u nedelju.

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović pred utakmicu sa Spartakom iz Subotice rekao je da njegova ekipa ima kvalitet i da je mentalna priprema ključna za bolje rezultate.

Novosađani u nedelju od 18.30 časova dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice u utakmici 22. kola Superlige Srbije, nakon što su u prva dva prolećna kola protiv Mladosti i Radničkog iz Kragujevca osvojili samo bod.

- Za početak želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čestitam našem klubu 110. jubilarni rođendan. Ova utakmica je veoma bitna za nas, jer smo osvojili jedan bod iz dve utakmice, baš kao i naš sledeći rival. Želimo da pokažemo onu igru sa priprema i taj ritam i toga ćemo se držati. Rezultati u ovom trenutku nisu u skladu sa očekivanjima, ali u pojedinim delovima igre izgledamo dobro i verujem u ove igrače i mislim da igrači treba da veruju u sebe i da pobede tu negativnu energiju i nervozu. Želim da budu smireniji, ali da igramo sa više energije i jačim intenzitetom - istakao je Bandović za klupski sajt.

On je dodao da od svoje ekipe želi da nastavi da igra napadački.

- Naš stil je da imamo posed i od toga nećemo odustati i mislim da je to budućnost ovog kluba. U tim segmentima moramo da budemo svesni da ovakvi tereni više odgovaraju našim rivalima. Ali, moramo da pripazimo na momente kada imamo loptu, da se bolje pozicioniramo, da budemo bliži i da više pritiskamo i da donosimo bolje odluke. Nije tu bilo mnogo defanzivnijih tranzicija u kojima je protivnik bio opasan, ali u nekim situacijama moramo bolje da reagujemo, kao kod prvog gola u Kragujevcu. Mislim da je u ovom trenutku najvažniji taj mentalni pristup, da igrači imaju samopouzdanje da bi donosili prave odluke na terenu", zaključio je Bandović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.