IZ ŠUPLJEG U PRAZNO: Kejn odlazi u još jedan klub koji nikad nije bio šampion Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 18:57

IZ ŠUPLJEG U PRAZNO: Kejn odlazi u još jedan klub koji nikad nije bio šampion Evrope

Navika je čudo.

Agenti Harija Kejna (29) sastali su se sa sportskim direktorom PSŽ-a Luisom Kamposom, tvrdi 'Foot Mercato'.

Engleskom napadaču na leto 2024. godine ističe ugovor s Totenhemom, koji želi da zaradi od njegove prodaje pre nego što bude mogao da ode besplatno. Podsetimo, Kejn je godinama povezivan s nizom klubova, najviše s Mančester junajtedom, no nije došlo do transfera.

'Foot Mercato' navodi kako Kampos tek treba da nagovori Kejna na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transfer u PSŽ, koji je dovođenje fantastičnog strelca postavio za glavni zadatak letnjeg prelaznog roka. 'Le Parisien' dodaje da je neuspeh u dovođenju Roberta Levandovskog, koji je iz Bajerna otišao u Barselonu, pojačao želju Parižana za kupovinom Kejna.

Lionel Mesi sigurno, a verovatno i Nejmar, ove sezone napušta PSŽ, što znači da se otvara puno mesta u napadu. Francuski prvak želi Viktora Osimena, ali Napoli navodno traži 150 miliona evra. U Parizu se veruje kako bi Kejn došao za 100 miliona evra uzevši u obzir skorašnje isticanje ugovora.

Kejn je postigao 209 pogodaka u Premijer ligi, čime se nalazi na drugom mestu ukupne lestvice strelaca iza Alana Širera s 260 pogodaka. Ove sezone pogodio je 29 puta u 47 utakmica, a Transfermarkt ga procenjuje na 90 miliona evra.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.