IZ PIJETETA PREMA NEVINIM ŽRTVAMA: Bez navijanja u prvom poluvremenu u Areni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 14:44

IZ PIJETETA PREMA NEVINIM ŽRTVAMA: Bez navijanja u prvom poluvremenu u Areni (FOTO)

Navijači crno-belih se oglasili saopštenjem.

Košarkaški Partizana Mozzartbet dočekaće večeras ekipu Reala iz Madrida u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige, a taj duel na programu je od 20.30. Crno-beli trenutno vode sa 2:1 u seriji, nakon što su slavili u prva dva meča u Madridu, dok su pre dva dana poraženi u prepunoj Štark areni, a nema sumnje da je ovo idealna prilika za okončanje ove serije i plasman na F4 u Kaunasu.

Zbog tragedije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodila juče u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, navijači Partizana poslali su obaveštenje svima koji će se naći u Štark areni. Oni su poručili da neće biti organizovanog navijanja u prvom poluvremenu, kao i da svako ko može, na utakmicu ponese cvet.

– Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima.

Објава коју дели Гробари Југ (@grobari.official.rs)

 Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo SVI uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan – piše u saopštenju navijača Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.