IZ OVOG UGLA VIŠE BOLI: Pojavio se NIKAD BLIŽI snimak Gobeljinog promašaja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 14:20

IZ OVOG UGLA VIŠE BOLI: Pojavio se NIKAD BLIŽI snimak Gobeljinog promašaja (VIDEO)

Nije imao sreće.

Navijači Crvene zvezde još dugo će pamtiti duel koji je njihov voljeni klub odigrao na San Siru protiv italijanskog velikana Milana. Nažalost, posebno će se sećati 65. minuta i velike prilike koju je, pri rezultatu 1:1, promašio Marko Gobeljić sa nešto manje od 5 metara od ne branjene mreže Donarume.

Sada se pojavio snimak iz drugog ugla koji pokazuje jasnu sliku o tome koliko je bio blizu da zatrese mrežu Rosonera i odvede Zvezdu u osminu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala Lige Evrope.

pic.twitter.com/8ccDcLF0Pd

— out of context zvezda (@nocontextczv) February 26, 2021

Upravo nakon ovog postupka ali i kasnije crvenog kartona koji je usledio, Gobeljić je na meti oštrih kritike u proteklim danima, njemu je među prvima pružio podršku Milan Borjan, golman crveno-belih koji je stao u odbranu saigrača, više o tome pročitajte OVDE.

Mančester Siti melje sve pred sobom, vezao je već 19 pobeda, kvota da će večeras (13.30) upisati i jubilarnu 20 plaća se kvotom 1,35, a tip 1-1&ng raste na čak 2,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Mančester Siti – Vest Hem.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.