IZ KINE U ŽELEZNIK: FMP doveo pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:37

IZ KINE U ŽELEZNIK: FMP doveo pojačanje (FOTO)

Panteri dobili novog igrača.

Srpski košarkaš Jovan Novak potpisao je ugovor sa FMP-om do kraja sezone, saopštio je klub iz Železnika.

Novak (29) je u FMP stigao iz kineskog Šenžena. On je afirmaciju stekao u Vršcu, a potom je nastupao za Radnički, Vojvodinu, Turov, Metalac, Megu, Dabrovu, Miteldojčer, Fuenlabradu i Šenžen.

On je bio deo reprezentacije Srbije koja je na Svetskom prvenstvu 2013. godine za igrače do 19 godina osvojila srebrnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medalju. Levoruki bek je debitovao i za seniorsku selekciju Srbije.

FMP se nalazi na 12. mestu na tabeli regionalne ABA lige sa šest pobeda i 14 poraza. Klub iz Železnika će u narednom, 21. kolu regionalnog takmičenja u subotu na svom terenu dočekati Borac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.