IZ DINAMA GRME: Bolji smo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 17:04

IZ DINAMA GRME: Bolji smo!

Samopouzdanje na visokom nivou.

Dinamo je u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona razočarao svoje navijače remijem sa Legijom 1:1. Svoje utiske nakon meča na Maksimiru izneleo je trener Modrih Damir Krznar.

Na papiru, Partizan ima teži posao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije (Soči), nego što će ga, ako prođe, imati u plej-ofu (ide na pobednika dvomeča Santa Klara - Olimpija). Danas (18.00) u Rusiji crno-beli će probati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dođu do povoljnog rezultata pred revanš - kvota na keca je 2,55, na iks 3,20, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Soči - Partizan.

- Izuzetno zahtevna utakmica. Imali smo više od igre, dve ili tri izuzetno dobre prilike, a primili smo gol kada je trebalo da povećamo rezultat na 2: 0. Videli smo da smo jači i bolji i to ćemo potvrditi u Varšava - rekao je Krznar, a zatim je prokomentarisao situaciju u kojoj Petkoviću nije dosuđen jedanaesterac:

"Sudijski nadzor, ali to se mora uzeti u obzir. To je sastavni deo igre. Igrači greše, a sudije greše." "U uvodnom delu Legije bilo je barem poteškoća u pokrivanju prelaska iz prve u drugu sezonu. Moramo to da rešimo. Niski blok je uspeo, a mi ćemo pokušati da rešimo prvi deo da ih još više ugrozimo često sa pritiskom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.