IZ CEDEVITE SE OGLASILI PRED MEČ SA PARTIZANOM: Kada igrate protiv boljeg i talentovanijeg tima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 16:41

IZ CEDEVITE SE OGLASILI PRED MEČ SA PARTIZANOM: "Kada igrate protiv boljeg i talentovanijeg tima..."

Sanjaju o finalu.

Košarkaši Cedevita Olimpije u utorak od 19 sati gostuju Partizanu u odlučujućem meču polufinalne serije ABA lige.

Izabranici Željka Obradovića imaće ogromnu podršku navijača u „Areni“, a tradicionalno neugodni rival Partizanu, ekipa Cedevita Olimpije će sigurno imati dodatni motiv da pruži maksimum u sjajnom ambijentu.

- Znamo da nas očekuje silno motivisan rival, znamo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će naš rival imati veliki vetar u leđa od strane navijača. Istovremeno, mi ćemo takođe biti izuzetno motivisani da pružimo maksimum u sjajnom ambijentu - naglasio je jedan od najboljih igrača Cedevita Olimpije i ABA lige, Amerikanac Jogi Ferel, pa nastavio:

- Spremni smo za duel koji sledi. Pozitivna enegrija može da se oseti u vazduhu, potpuno smo relaksirani sa jedne, a silno motivisani sa druge strane. U meču koji sledi, pritisak je na plećima Partizana. Mi ne može ništa da izgubimo, a plasman u finale bio bi ostvarenje sna. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo se boriti za svaku loptu i pedalj terena, kako bi san postao java.

Trener Miro Alilović takođe je imao šta da kaže.

- I pre početka polufinalne serije imali smo želju da dođemo do treće utakmice i taj cilj smo ispunili. Svesni smo da će test ovog utorka u Beogradu biti izuzetno težak. Kada igrate protiv boljeg i talentovanijeg tima, morate da igrate timski u odbrani, da kontrolišete igru u skoku, a istovremeno da pokušate da povežete utakmicu tako da igramo timski u odbrani i napadu - rekao je Alilović pred odlučujući meč u utorak u Štark areni.

Pobednik majstorice koja sledi igraće u finalu protiv Crvene zvezde. Finalna serija počinje 12. juna, ukoliko pobedi Partizan, imaće prednost domaćeg parketa, u suprotnom, prednost domaćeg parketa će imati Crvena zvezda.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.