IZ BUNDESLIGE U SERIJU A: Italijanski VELIKAN dovodi sina legendarnog asa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 08:16

IZ BUNDESLIGE U SERIJU A: Italijanski VELIKAN dovodi sina legendarnog asa!

Još četiri kluba žele ga u svojim redovima.

Rukovodstvo Juventusa ponovo je izrazilo želju da u svoje redove dovede Markusa Tirama, sina legendarnog francuskog reprezentativca Lilijana Tirama, prenose mediji u zemlji Gala.

Ako bi se transfer realizovao, bio bi to Markusov povratak u Torino, u grad gde je odrastao od 2001. do 2006. godine. Podsetimo, napadač Borusije je rođen u avgustu 1997, samo godinu dana pošto se njegov tata Lilijan priključio Parmi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mlađi Tiram trenutno blista u Bundesligi, sa 14 golova i devet asistencija na 37 mečeva u ekipi iz Menhengladbaha.

Borusija je angažovala Markusa iz Gengana prošlog leta za 9.000.000 evra, a njegova vrednost se od tada više nego duplirala i trenutno se vrednuje sa 25.000.000 evropskih novčanica.

Za Tirama su zainteresovani i ostali italijanski velikani: Roma, Inter i Fjorentina, ali Juventus je u takvim situacijama vrlo ubedljiv i namerava da dovede 22-godišnjeg fudbalera.

Markus Tiram je u dosadašnjoj karijeri igrao je za francuske klubove Sošo i Gengan, dok je od prošle godine pristupio Borusiji iz Menhengladbaha, u kojoj čini paklen tandem sa Pleom u napadu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.