IZ AMERIKE S LJUBAVLJU Osvanuo snimak koji je vratio osmeh na lica Partizanovih navijača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 20:14

IZ AMERIKE S LJUBAVLJU Osvanuo snimak koji je vratio osmeh na lica Partizanovih navijača (VIDEO)

Čemu depresija?

Pomalo je splasnula euforija navijača Partizana povodom osvojene titule u ABA ligi, a ne bi trebalo da bude tako. Ne samo da će biti aktuelni šampioni barem još 11 meseci, već su posle toga neki od nosilaca igre produžili ugovore, među njima i Zek Ledej.

Zek je postao pravi miljenik Grobara, što igrama, što stavom, bio je možda i najpouzdaniji košarkaš sezone za nama, a novi ugovor koji je produžio bolja je vest za Partizan nego dovođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo koga na Ledejevu poziciju.

Da se navijači prisete koliko je dobar i koliko tek treba da računaju na njega postarao se Zek Ledej i objavom koju je podelio na svom Instagramu.

A post shared by Barrington Stevens III (@invisiblework_mvmnt)

U pitanju je "izazov 7/7" koji je uspešno odradio i pogodio svih sedam šuteva "iz igre" koje je uzeo, tako da je jasno da štimuje nišane na pravi način i ući će u novu sezonu jači nego ikad.

Momak iz Dalasa sa nestrpljenjem čeka da se opet dokaže pred pristalicama Parnog valjka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.