IVANOVIĆ: Zakomplikovali smo na kraju, želim Borcu opstanak u ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:25

IVANOVIĆ: Zakomplikovali smo na kraju, želim Borcu opstanak u ligi

Crveno-beli se mučili ali slavili u Čačku.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izneo je utiske posle pobede crveno-belih nad Borcem u Čačku.

- Mislim da je bila dobra utakmica, da je Borac pokazao izuzetan kvalitet. I ja bih iskreno voleo da ostanu u ligi, jer protiv nas su večeras pokazali da zaslužuju da igraju ABA ligu.

- Igrali smo tri četvrtine dobro, a onda smo jednostavno stali da igramo i da trčimo, nismo zaustavili tranziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Borca. Malo smo zakomplikovali stvar, ali na kraju zaslužena pobeda - kratak je bio Zvezdin trener.

Tim sa Malog Kalemegdana sledeći duel igra u četvrtak od 19 časova kada u halu Aleksandar Nikolić dolazi Fenerbahče u okviru poslednje runde Evrolige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.