IVANOVIĆ SE HITNO VRATIO U SRBIJU: Srpski fudbaler napustio Rusiju zbog porodične tragedije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 16:24

IVANOVIĆ SE HITNO VRATIO U SRBIJU: Srpski fudbaler napustio Rusiju zbog porodične tragedije!

Oglasio se i klub.

Kapiten Zenita Branislav Ivanović nije igrao u sredu protiv Sočija, a ruski mediji preneli su vest da je otputovao u Srbiju. Generalni direktor Zenita rekao je da će Ivanović biti u timu najkasnije do 19. jula.

Ruski mediji preneli su u sredu da postoji mogućnost za Zenit ostane bez kapitena Branislava Ivanovića do kraja sezone jer je Ivanović otputovao u Srbiju, a po povratku u Rusiju ga očekuje 14 dana karantina.

Generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zenita Aleksandar Medvedev rekao je za RIA novosti da se Ivanović uskoro vraća i da će biti na raspolaganju treneru najkasnije za Kup meč 19. jula.

- Mislim da će se Ivanović vratiti, proći će sve provere i obaviti preglede i biće na raspolaganju ekipi, ako ne za meč protiv Orenburga 15. jula u Premijer ligi, onda sigurno za meč protiv Spartaka u polufinalu Kupa 19. jula -  rekao je Medvedev.

Kako je preneo Meč TV, ruski brodkaster za Premijer ligu, Ivanović je u Srbiju otputovao "zbog porodične tragedije". Drugi detalji nisu poznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bane Ivanović još godinu u Zenitu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020

Kapiten ruskog prvaka morao hitno za Srbiju..Pozovi Baneta Ivanovića radi titule. Srpski as četvrtu sezonu privodi kraju u Zenitu i slavi drugu uzastopnu titulu. Pa iako ima 36 godina, to nije prepreka da ne nastavi u klubu iz Sankt Peterburga...Kako pišu ruski mediji, Ivanović će potpisati novi...

Nastavak na MozzartSport.com...

HITNO! BRANISLAV IVANOVIĆ NAPUSTIO RUSIJU! Srbin usred prvenstva stigao u Srbiju zbog PORODIČNIH PROBLEMA

Izvor: Kurir, 09.Jul.2020

Srpski fudbaler Branislav Ivanović je četiri kola pre kraja prvenstva Rusije zbog porodičnih problema morao da otputuje u otadžbinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.