IVANOVIĆ PRED BORAC: ”Želimo da nastavimo seriju pobeda”

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 16:28

IVANOVIĆ PRED BORAC: ”Želimo da nastavimo seriju pobeda”

Nastavlja se ABA liga...

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da su utakmice protiv Borca u Čačku uvek izazovne, ali i dodao da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda.

- Utakmice u Čačku su uvek izazov. Borac je tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra i nekoliko vrlo mladih i talentovanih igrača koji daju svoj doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sezone - rekao je Ivanović, prenosi klub.

- Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda - dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Borca, u utakmici 25. kola AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i tri poraza. Na drugoj strani, Borac je pretposlednji na tabeli sa skorom 6-18 i bori se za opstanak.

- Nikada nije lako igrati u Čačku, bez obzira na poziciju i trenutnu formu ekipe Borca. Imaju izvanrednu publiku, sada i dodatni motiv jer igraju za opstanak u ligi i žele pobedu - rekao je košarkaš Zvezde Dalibor Ilić.

- I mi želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata, podižemo formu, polako se kompletiramo i očekujemo da odigramo dobru i čvrstu utakmicu protiv tima u kome znamo od koga nam preti najveća opasnost - dodao je Ilić.

Utakmica u Čačku na programu je sutra od 19.30 sati.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.