IVANOVIĆ POHVALIO ZVEZDINE NAVIJAČE: Publika je pokazala veliki korak napred Evo šta je naveo kao razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 21:57

IVANOVIĆ POHVALIO ZVEZDINE NAVIJAČE: "Publika je pokazala veliki korak napred" Evo šta je naveo kao razlog

Veoma zanimljivo.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u četvrtom meču finalne serije ABA lige rezultatom 68:56.

Trener Zvezde Duško Ivanović izneo je svoje viđenje meča u Pioniru.

- Još jedna utakmica. Posle toliko čekanja, ova finalna serija opravdava očekivanja jer su dve izuzetno jake ekipe. Iskoristili su dve, mi ove dve, sad ide peta. Videćemo

Nastavio je:

- Bila je čvrsta, teška utakmica. Oseća se i nedostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svežine kod nekih igrača, preciznost je lošija. Odbrane su bile dobre. Domaći teren smo iskoristili i jedni i drugi, sad u petoj mi idemo da dobijemo. Moramo da verujemo. Biće teško, ali pre svega u šta ova ekipa veruje to je u svoj potencijal - istakao je.

Trojka Stefana Lazarevića bila je jedan od ključnih momenata.

- Koš Stefana Lazarevića je bio bitan, možda odlučujući. Svi momci su trenirali izvanredno, a na meni je da odlučim ko će da igra. Svi koji uđu, ja verujem da će da pomognu ekipi. Hoćemo da se koncentrišemo na meč, nadam se da će biti dovoljan jedan dan da se pripremimo. Verovatno će individualni kvalitet jednog igrača da odluči - smatra Ivanović

Smatra da je dobro što će biti puna Arena u petom meču.

- Velike, prave ekipe publika može samo da motiviše. A ja se nadam da smo mi prava ekipa - rekao je.

Osvrnuo se i na navijače koji su opet skandirali veoma uvredljive parole.

- Mi apelujemo pre svakog meča da publika nikoga ne vređa. To je teško napraviti. Ali naši navijači su pokazali ogroman korak napred, pokazali su čoveka koji je bacio upaljač i publika ga je sama izbacila. To je prvi, veliki korak - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.