IVANOVIĆ OPREZAN PRED ČAČANE: Čeka nas teška utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 16:26

IVANOVIĆ OPREZAN PRED ČAČANE: Čeka nas teška utakmica

Paklen ritam utakmica.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović istakao je da će njegova ekipa nedeljni meč protiv Borca u ABA ligi morati da odigra na visokom nivou. Ivanović je, takođe, istakao važnost dobre odbrane.

- Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali sa puno samopouzdanja - rekao je Ivanović.

- Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bismo došli do pobede - dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde su izgubili u Kaunasu od Žalgirisa u Evroligi, a već dva dana kasnije od 18.00 ih očekuje gostovanje čačanskom Borcu u okviru trećeg kola ABA lige.

- Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka - rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Obe ekipe su novu sezonu u regionalnom takmičenju počele sa dve pobede - Zvezda trijumfima nad Igokeom i Cedevita Olimpijom, a Borac pobedama nad Cibonom i Megom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.