IVANOVIĆ ISKREN: Nismo dobri u ovom trenutku, ON je napravio razliku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 22:12

IVANOVIĆ ISKREN: Nismo dobri u ovom trenutku, ON je napravio razliku

Laka pobeda, pa tesan poraz.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović čestitao je Žalgirisu na pobedi i istakao da je ovakva igra znak za njegov tim. Srpski tim je izgubio od litvanskog 79:74, dozvolivši rivalu seriju od 13:0 u poslednjoj deonici, kojom je meč prelomljen u korist domaćina.

- Čestitam Žalgirisu. Počeli su i završili sa visokim intenzitetom. Igrali su dobro. Mi smo krenuli meko, a završili smo skoro kako smo i počeli. To je bio problem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oni su dodavali loptu odlično, imali su dobre šuteve za tri poena i došli su do prednosti. Žalgiris nije menjao nista. Oni su igrali kao i u Bolonji. Mi smo imali problem da damo lake koševe i sa Ulanovasom. On je napravio razliku u ovom meču - rekao je Ivanović.

Zvezda je sada na skoru 1-1, a Ivanović je upitan o Litvancu Rokasu Giedraitisu.

- Sezona je duga. Znam jako dobro Rokasa. On je profesionalac i igra dobro odbranu i napad. I on i napad moraju da napreduju. Ovo je signal. Prvu utakmicu smo dobili lako, ali ovo je signal da nismo dobri u ovom momentu i da treba da unapredimo našu igru. Želeo sam da dođe u Zvezdu jer ga znam. Sviđa mi se, znam šta može da nam da u svakom momentu - poručio je trener Zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.