IVANOVIĆ DIGAO GLAS: Po Banetovoj preporuci - velika svetska zvezda fudbala za NOVOG SELEKTORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 19:07

IVANOVIĆ DIGAO GLAS: Po Banetovoj preporuci - velika svetska zvezda fudbala za NOVOG SELEKTORA

Dobro se poznaju...

Ako pitate Branislava Ivanovića čovek koji bi mogao da vrati jednu veliku fudbalsku naciju na svetski i evropski vrh je – Frenk Lampard.

Odbrambeni igrač Vest Bromvič Albiona, veliča ono što njegov dugogodišnji saigrač radi (zajedno su igrali u Čelsiju od 2008. do 2014. godine) i ne krije da je reč o idelnom kanidatu za vođu "gordog albiona".

– Kada je Frenk odlučio da postane menadžer, svi koji ga poznajemo smo znali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti uspešan. On je prava osoba na pravom mestu, ne samo za Čelsi. Nadam se da će do kraja karijere biti u ovom klubu, ali sam siguran da bi mogao sa mnogo uspeha da vodi i nacionalni tim Engleske. Zna fudbal, ima sjajne ideje. Gledao sam njegove intrevjue i vidim koliko razume igru i šta mora da urdi. Jasno je i da veruje igračima. Mnogo je težak posao da razumeš fudbal i kako funkcioniše timski rad. Ima oko sebe sjajnu grupu ljudi. Zaslužuje da bude mendžer Čelsija, ne samo zbog imena i želim mu sve najbolje – objasnio je Ivanović u intervjuu za "Delji mejl".

Prisetio se Ivanović i dana kada je stigao u Čelsi i kako je tada dobio nenadanu podršku.

– Bio sam razočaran i nervozan posle nekoliko meseci. Nisam igrao. A onda se pojavio Roman Abramović. Odveo me je u stranu i rekao mi je da verujem u mene. Pričali smo 30 minuta. To je bila za mene ogromna motivacija. Kada sam počeo da igram dolazio je do svlačionice i bodrio me je. On za mene nije gazda, već moj prijatelj – ocenio je Ivanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.