Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ: Azar može da nam donese titulu

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović izjavio je danas da njegov saigrač Eden Azar može da bude presudan faktor u borbi za titulu Premijer lige.

Azar, za razliku od vrlo loše prošle sezone, sjajno je startovao u novoj pošto je postigao dva gola u tri kola – protiv Vest Hema i Barnlija.
– Azar je za mnoge jedan od najboljih fudbalera sveta, posebno posle igre kakvu je pružio u pobedi nad Barnlijem. Mislim da može da odluči trku za titulu i nastavi sa ovakvim partijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Svi se nadam da će biti onaj Azar od pre dve godine kada je pravio neverovatne stvari, rekao je Ivanović, a prenosi Dejli Mejl.
Belgijanac je već sada dao polovinu golova iz prošle sezone, što je bio jedan od glavnih razloga 10. mesta Čelsija u Premijer lige kada je branio trofej prvaka Engleske.
Dolaskom Antonija Kontea na klupu “plavaca”, Čelsi ima maksimalne tri pobede na startu i deli prvo mesto sa klubovima iz Mančestera – Sitijem i Junajtedom.
The post IVANOVIĆ: Azar može da nam donese titulu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT FANTAZI: Promena na vrhu, velika prednost “Inviciblesa” (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016

Odigrane su utakmice trećeg kola Premijer lige Engleske, sabiraju se poeni, a u vrhu Hotsport Fantazi lige došlo je do velike promene.. . Od ove nedelje na prvom mestu je ekipa Invicibles, koju predvodi Aleksandar Rogić. Kao i prošle nedelje, ključna je bila odbrana, a njemu su 30 od 62 boda doneli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.