IVANIĆ UOČI GOSTOVANJA ZVEZDE: Zanima nas samo pobeda i imamo snage za to

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANIĆ UOČI GOSTOVANJA ZVEZDE: Zanima nas samo pobeda i imamo snage za to

Utakmica zakazana za četvrtak.

Fudbaleri BATE Borisova i Crvene zvezde odigraće u četvrtak utakmicu 5. kola Lige Evrope, a oba tima u duel ulaze sa samopouzdanjem zbog pobeda. BATE je pobedio Neman sa 3:1, a Zvezda Rad sa 6:1. Razlika između dva tima na tabeli UEFA takmičenja je samo jedan bod. Srpski klub ima pet, a beloruski četiri boda. Zbog toga, utakmica u četvrtak (19.00) bi u velikoj meri mogla da odluči o putniku u nokaut fazu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

ZVEZDINA SJAJNA UVERTIRA ZA BATE: Boaći i Pešić ZGROMILI Rad (VIDEO)

BATE na krilima pobede čeka Zvezdu (FOTO)

Ali vezni igrač ekipe iz Borisova, Mirko Ivanić ne razmišlja samo o Zvezdi, već i o nacionalnom prvenstvu. BATE je trenutno lider, sa dva boda više od pratilaca, a šampionat je u samoj završnici. Tačnije, sledećeg vikenda biće odigrano i poslednje kolo. Ukoliko pobede Gorodej biće prvaci.

- Navikli smo na gust raspored i ne sumnjam da ćemo da imamo dovoljno snage. Ne razmišljamo ni o čemu drugom, nego o pobedi - rekao je Ivanić za klupski sajt.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.