IVANIĆ SE OSVETIO RANĐELOVIĆU: Odbranio mu penal, ali OVO nije mogao - pred sam kraj gol Zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 20:58

IVANIĆ SE OSVETIO RANĐELOVIĆU: Odbranio mu penal, ali OVO nije mogao - pred sam kraj gol Zvezde (VIDEO)

Preokret.

Crvena zvezda igra protiv Radnika u 32. kolu Superlige Srbije.Bilo je nekoliko odličnih šansi za Zvezdu u prvih 20 minuta, a centralni momenat tog perioda bila je povreda golmana gostiju Kostića.

Njega je nagazio Seku Sanogo i Kostić je morao da izađe, zamenio ga je Ranđelović. U 24. minutu Crvena zvezda je dobila penal, rukom je igrao kapiten gostiju i sudija nije imao dilemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, Ranđelović je bio koncentrisan i odbranio je udarac Filipa Falka sa bele tačke.

U 35. minutu stiže kazna za promašen jedanaesterac. Milovanović je izbio sam pred Borjana, zaobišao ga i doneo prednost Radniku. Gostujuća ekipa je povela 1:0.

Drugo poluvreme, nešto drugačija priča. Crvena zvezda postiže gol posle kornera i već u 54. minutu stiže do izjednačenja. Centrirao je Veljko Nikolić, a u kaznenom prostoru se najbolje snašao Seku Sanogo koji je poravnao rezultat.

U 73. minutu novi penal je dobila Zvezda i opet nije iskorišćen. Mirko Ivanić je ovog puta preuzeo odgovornost, ali - Ranđelović brani. Momak koji je kao izmena ušao u igru uspeo je da odbrani dva jedanaesterca fudbalerima Crvene zvezde.

U 85. minutu Zvezda ipak stiže do prednosti. Posle dobre akcije je Ivanić došao u situaciju jedan na jedan i sada nije imao nikakve šanse sjajni Ranđelović. Zvezda je povela 2:1.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda pobedila Radnik posle preokreta

Izvor: Beta, 17.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Radnik sa 2:1, u 32. kolu Super lige Srbije.Zvezda je imala priliku da povede u 24. minutu, ali Filipo Falko nije iskoristio penal.Prednost Radničkom u 34. minutu doneo je Uroš Milovanović.Seku Sanogo je izjednačio u 54. minutu, a Zvezda potom nije iskoristila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.