IVANIĆ ISKREN: Ovo je najviše što smo mogli da pružimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 08:08

IVANIĆ ISKREN: Ovo je najviše što smo mogli da pružimo

Šampion Srbije se okreće meču sa Partizanom.

Fudbalewri Crvene zvezde su izgubili sa 3:1 u Mančesteru od Sitija u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, ali se nisu obrukali. Vodio je šampion Srbije na poluvremenu golom Bukarija na asistenciju najvećeg znalca u ekipi crveno-belih Mirka Ivanića.

- Bila je vrlo teška utakmica, ali smo to i očekivali, jer su oni šampioni Evrope i najbolja ekipa na svetu. Hrabro smo se borili i poveli, i dostojanstveno predstavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdu i Srbiju. Mogu samo da budem ponosan na saigrače, a jedino mi je žao što smo brzo primili gol u drugom poluvremenu. Ipak, smatram da je ovo najviše što smo mogli da pružimo. Takođe, mnogo smo se trošili u prvom poluvremenu, zapravo, u celoj utakmici, kada je reč o defanzivi. Igrali smo bez lopte mnogo, ali to je njihov stil i fudbal čak i kad je rival Real Madrid. Spremali smo se za to, ali moramo da budemo realni - počeo je Ivanić.

Paklen raspored čeka Zvezdine fudbalere...

- U glavi mi je isključivo večiti derbi. To je najvažnija utakmica u sezoni, tako da ne želim da razmišljam još uvek o meču sa Jang Bojsom. Prioritet je Superliga - podvukao je Ivanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.