IVANA POSLE ZLATA: Mnogo sam srećna, mnogo sam ponosna, ovo sam čekala četiri godine, srebro nije bilo opcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022, 23:57

IVANA POSLE ZLATA: Mnogo sam srećna, mnogo sam ponosna, ovo sam čekala četiri godine, srebro nije bilo opcija

Ciljala na najsjajnije i uspela!

Srpska atletičarka Ivana Vuleta istakla je posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Minhenu da je na ovo čekala četiri godine.

Podsećamo, naša skakačica u dalj je sa 7,06 metara ostvarila najbolji rezultat u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu. Ona navodi da je znala da neće biti nimalo lako.

- Ovo je bilo nešto što sam čekala četiri godine i znala sam da neće biti nimalo lako, s obzirom da je u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mihambo postala i svetska prvakinja i olimpijska pobednica i... Od njene prve medalje od 2016. u Amsterdamu, mi smo tu u svakom mogućem pogledu. Ono što mogu da kažem je da sam stvarno uživala. Atmosfera je bila fantastična. Ja sam sve vreme gledala u publiku i nisam mogla da se načudim i nagledam kako to izgleda pred punim stadionom, sa toliko ljudi... Želela sam to da iskoristim. Nasuprot mom nastupu u Judžinu gde sam pokušala da imam neki drugačiji pristup i da dođem do medalje, ovaj put sam se vratila onoj izvornoj sebi i načinu na koji ja pristupam takmičenju - rekla je Ivana za B92.

Ona je 7,06 skočila u prvoj seriji, onda napravila tri prestupa, ali Nemica Mihambo nije uspela da je stigne i preotme joj najsjajnije odličje.

- Od prvog do poslednjeg skoka... Mislim da mi je ovo jedna od najjačih serija, bez obzira što je bilo hladno. Stvarno sam uživala i nisam nimalo sumnjala. Znala sam da ću izazvati Malaiku prvim skokom. Upravo sam to tražila jer sam želela da se približim svom ličnom rekordu, pa i po cenu da budem druga, ali znala sam da to nije opcija večeras. Mnogo sam srećna, mnogo sam ponosna. Uživam. Hvala svima puno na podršci! - zaključila je Ivana Vuleta.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.