IV: Tipsarević sa Belučijem u 1h

Izvor: B92, 12.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IV: Tipsarević sa Belučijem u 1h

Srpski teniser Janko Tipsarević u noći između četvrtka i petka igra prvo kolo turnira u Indijan Velsu, a rival mu je Brazilac Tomaz Beluči.

Meč se igra na terenu broj tri i počinje u 1 čas posle ponoći. Beluči je trenutno 69. teniser na svetu, ima 21 jednu godinu, a Janko i on do sada se nikada nisu sastajali. Ukoliko savlada Brazilca, Tipsarević će se u drugoj rundi sastati sa 10. nosiocem Fernandom Verdaskom. Janko je trenutno 46. na ATP listi, a ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne nalazi se baš u najboljoj formi.

Pročitajte biografiju njegovog rivala Tomaza Belučija.

Na turniru u Indijan Velsu učestvuje još petoro Srba.

Novak Đoković, koji je treći nosilac, u drugoj rundi čeka boljeg iz okršaja Rik de Fest – Martin Vasaljo-Arhuelo. Viktor Troicki će za protivnika imati Rusa Mihaila Južnog, protiv kog još nije igrao.

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor su drugi nosioci u dublu, a rivali na startu su mu Rišar Gaske i Stanislas Vavrinka.

U konkurenciji žena Jelena Janković će u drugoj rundi igrati sa Anastasijom Pavljučenkovom, dok će se Ana Ivanović sastati sa Anastasijom Jakimovom.

Nagradni fond tunira, koji se od 11. do 22. marta igra u Indijan Velsu, iznosi 9.000.000 dolara, a titule brane Novak Đoković i Ana Ivanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.