ITALIJANSKE VLASTI ODLUČILE: Nema publike na Imoli za vikend

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 20:40

ITALIJANSKE VLASTI ODLUČILE: Nema publike na Imoli za vikend

Ponovo raste broj zaraženih na Čizmi.

Velika nagrada Emilijo Romanje biće vožena bez prisustva navijača, saopštila je dana italijanska vlada, a preneo Bi-Bi-Si.

Organizatori trke nadali su se da će biti moguće da na trci prisustvuje 13.000 gledalaca, ali je sve palo u vodu zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom u Italiji, pa su vlasti odlučile da se takmičenje održi bez prisustva publike.

Staza u Imoli se vraća u kalendar Formule 1 prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put još od 2006, a razlog tome je veliki broj otkazanih trka zbog aktuelne pandemije korona virusa. Trka u Imoli biće održana narednog vikenda sa samo jednim nezvaničnim treningom u subotu ujutru pre kvalifikacija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.