ITALIJANI ZOVU: Ivanović napušta Zvezdu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 21:39

ITALIJANI ZOVU: Ivanović napušta Zvezdu?

Na pomolu je rastanak.

KK Crvena zvezda će ovog leta pretrpeti pravu rekonstrukciju, a posle odlazaka Holanda, Vildoze, Bentila i Martina, tim sa Malog Kalemegdana će po svemu sudeći ostati bez još jednog asa.

U pitanju je Nikola Ivanović, koji bi mogao da pojača redove italijanske Breše - prenose crnogorske Vijesti.

Plejmejker je u Crvenu zvezdu stigao u leto 2021. godine iz podgoričke Budućnosti, ali nije opravdao očekivanja i ponovio partije iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crne Gore.

Ovaj odlazak je donekle i očekivan pošto je Ivanović prošle sezone, što zbog povreda, što zbog odluke, prezimenjaka, trenera Duška Ivanovića bio u drugom planu.

Crveno-beli bi tako ostali i bez drugog p+igrača na poziciji 1 posle odlaska Vildoze, uz sve izvesniju selidbu Kampaca u Madrid.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Larisa Pereira, supruga Roberta Firmina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.