ITALIJANI TRAŽE DEKIJA: Mister im PREPORUČIO svog NAJBOLJEG igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 13:42

ITALIJANI TRAŽE DEKIJA: Mister im PREPORUČIO svog NAJBOLJEG igrača (FOTO)

Novi detalji.

Italijnski mediji neprestaju da povezuju Dejana Stankovića i Sampdoriju. Gotovo da nema dana da se ne pojavi neka informacija o treneru crveno-belih i klubu iz Đenova. Međutim, ovoga puta pojavili su se neki novi detalji.

Sada tvrde da je Dejan Stanković razgovarao sa Masimom Fererom, ali o Mirku Ivaniću, koga je navodno preporučio Sampdoriji.

- Ovaj igrač mogao bi da postane pun pogodak Sampdorije, bez obzira na to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li će Stanković doći na klupu ili ne - piše u tekstu portala "clubdoria46.it."

Čak je Stanković, navodno, rekao Fereru da sme za garantuje za Ivanića i da bi prvi čovek Sampdorije trebalo da zapamti njegovo ime.

Italijani navode da je iza Ivanića odlična sezona, podsećaju naravno na partiju asa crveno-beli na "San Siru".

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Kako prenosi Mozzatsport, Zvezda je jasna, želi sve nosioce igre zadrži u klubu do 31. avgusta. Odnosno do kraja evropskih kvalifikacija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.