ITALIJANI STATISTI U AMERIČKOM FILMU: SAD stotkom deklasirale Azure i obradovale Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 16:21

ITALIJANI STATISTI U AMERIČKOM FILMU: SAD stotkom deklasirale Azure i obradovale Srbiju

Jedan evropski tim manje u završnici.

Košarkaška reprezentacija SAD savaldala je Italiju 100:63 i plasirala se u polufinale Mundobasketa. Amerikanci će u borbi za finale igrati sa pobednikom duela Nemačka - Letonija, a ovim trijumfom nad Azurima obradovali su i našu naciju.

Da pojasnimo odmah, Ameri su eliminisali jednu evropsku zemlju, koja je konkurent Srbiji za plasman na Olimpijske igre, a vizu za Pariz obezbediće najbolje dve ekipe sa Starog kontinenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Što se konkretno duela SAD-Italija tiče, sve je bilo od starta jasno. Azuri nisu selekcija koja može da parira čak ni ovakvoj Americi, te je sve rešeno maltene posle uvodne četvrtine u kojoj je glavni favorit za zlato imao dvocifrenu prednost.

Ona je kako je meč odmicao sve više rasla, a jedini egal bio je u zadnjoj deonici, u kojoj je već Amerika imala +40.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.