ITALIJANI SE SPREMAJU ZA NASTAVAK SEZONE: Uvodi se jedno važno pravilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 22:07

ITALIJANI SE SPREMAJU ZA NASTAVAK SEZONE: Uvodi se jedno važno pravilo

Biće izmena i na klupi za rezervne igrače.

Serija A suspendovana je 9. marta zbog pandemije korona virusa, a 28. maja biće odlučeno da li će se uopšte nastaviti ova sezona. Zbog toga se uveliko radi na obezbeđivanju uslova za nastavak Serije A posle pandemije, a jedna od mera se odnosi i na zaštitu sudija.

Kompletan protokol je skoro u potpunosti izrađen, a među glavnim merama je ona o zaštiti sudija, odnosno sprečavanje svakog suvišnog i rizičnog kontakta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zbog toga će najstrožije biti zabranjeno protestovanje kod sudija tokom meča, a svaki igrač će od delioca pravde morati da bude udaljen bar meta i po.

Takođe, ketering će moći da obezbeđuje samo klub domaćin meča, a socijalna distanca će morati da se održava i na klupi i to tako što će neke rezerve biti na tribinama, a isto pravilo važiće i tokom zagrevanja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.