ITALIJANI SE OKOMILI NA ZVEZDU: Predstavnici kluba iz Serija A bili na Marakani, žele Zvezdine BISERE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 14:16

ITALIJANI SE OKOMILI NA ZVEZDU: Predstavnici kluba iz Serija A bili na Marakani, žele Zvezdine BISERE!

Uskoro i zvanične ponude.

Novi senzacionali transfer bi mogoa da se realizuje u narednim danima od koga bi beogradska Crvena zvezda mogla dobro da zaradi. Naime, italijanski sportski novinar Đanluka Di Marcio, saopštio je da su predstavnici Parme u subotu uveče bili na Marakani kako bi se iz prve ruke uverili u kvalitete Zvezdinih bisera Veljka Nikolića i Željka Gavrića.

Parma već sada gleda ka narednoj sezoni, u kojoj će teško zadržati status člana Serije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A, ali gleda potencijalne igrače za transfer.

Gavrić je protiv Surduličana igrao prvo poluvreme, promašio je jedan zicer, da bi na pauzi ušao u igru Nikolić i namestio oba gola crveno-belih.

#Calciomercato | Blitz serbo per il #Parma: occhi su #Gavric e #Nikolic della @crvenazvezdafk https://t.co/T78bFlnb4w

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) April 18, 2021

Gavrić i Nikolić su se i ranije dovodili u vezu sa italijanskim klubovima poput Atalante i Rome.

Ostaje nam da sačekamo razvoj situacije i vidimo da li će na Marakanu stići i zvanična ponuda.

Pobeda u El Klasiku, plasmanu polufinale Lige šampiona… Realu je baš krenulo, a kako ima samo bod manje od Atletika, nameračio se i na titulu. Večeras (21.00) gostuje Hetafeu i samo pobeda dolazi u obzir, a kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.