ITALIJANI PIŠU: Radonjić zbog SUKOBA sa Hrvatom NAPUŠTA Torino!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 00:51

ITALIJANI PIŠU: Radonjić zbog SUKOBA sa Hrvatom NAPUŠTA Torino!

Sve je počelo od spornog primljenog gola...

Srpski reprezentativac i fudbaler Torina Nemanja Radonjić imao je novi okršaj sa trenerom svog kluba Ivanom Jurićem, prenosi italijanski Skaj. Sukob se navodno dogodio na današnjem treningu Torina, poslednjem pred utakmicu 14. kola Serije A, u kojoj će ovaj tim sutra dočekati Atalantu.

Naime, Juriću se nije dopao Radonjićev stav na treningu, pa je ubrzo došlo do čarki, zbog kojih je verovatno otpisan za sutra i neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati protiv ekipe iz Bergama.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu sukoba hrvatskog trenera i srpskog igrača, a najžešći se dogodio prošle sezone tokom gradskog derbija sa Juventusom, kada je Jurić uveo Radonjića u igru sa klupe, a onda ga zamenio zbog toga što je procenio da je ovaj kriv za primljeni gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radonjić ponov u sukobu sa hrvatskim trenerom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2023

Torino večeras od 20.45 dočekuju Atalantu u posljednjem meču 14. kola Serije A, a na tom meču najvjerovatnije za domaći tim neće igrati Nemanja Radonjić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.