Izvor: HotSport.rs, 15.Nov.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI: On je ‘luda glava’, ali ga dovedite!

Italijansi mediji su ponovo podgrejali vest da bi srpski napadač od januara mogao da zaigra u Seriji A, tačnije oni bi to voleli.

Aleksandar Mitrović ide u Napoli za 20 miliona evra. Pre samo nekoliko dana oglasio se menadžer igrača Nenad Jestrović i rekao da Mitrogol ne mrda sa ‘ostrva’. Sada ga ponovo demantuju Italijani.
GOVORILO SE O GRADU POD VEZUVOM: Ali, evo gde će Mitrović igrati do narednog leta…
Naime, kako piše >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘Korijere dela sera’, Aleksandar Mitrović je ponovo na meti Napolija. Nezvanično, skauti kluba iz grada pod Vezuvom su gledali meč Srbije protiv Velsa u Kardifu. Italijanski mediji su dali zanimljiv komentar na račun Aleksandra Mitrovića.
– To je pravi centarfor, uprkos svojoj “ludoj glavi” – istakao je ‘Korijere dela sera’ uz napomenu da bi Mitrović već u januaru mogao da zameni Poljaka Arkadiuša Milika.
The post ITALIJANI: On je ‘luda glava’, ali ga dovedite! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.